De leukste accessoires voor je iPhone

aug 7, 2014 by

Eerder brachten we al heel wat leuke accessoires onder je aandacht om je iPhone te ‘pimpen’, te onderscheiden of gewoon makkelijker te benutten. Apple blijft voorlopig onverminderd voortgaan met het ontwikkelen van nieuwe gadgets, zodat wij er een nieuw artikel aan kunnen wijden. Maak nu nog efficiënter gebruik van je iPhone met een van deze stoere, leuke, originele of gewoon praktische accessoires.

Verstelbare standaard (dock)

De Twelve South High Rise verstelbare standaard is ontworpen voor je iPhone en iPad mini. Hij is gemaakt van geborsteld metaal en heeft een strakke, moderne uitstraling. Het grote voordeel van deze dock is het feit dat hij de speakers, microfoon en andere poorten van je toestel niet blokkeert. Op die manier kan je perfect draadloos gebruik maken van je iPhone of iPad mini, terwijl deze in de standaard staat en tegelijk wordt opgeladen. Dankzij zijn hippe vormgeving past hij perfect in jouw woonkamer of op kantoor.

Eerste camera met geïntegreerd touch-display

Maak kennis met de GoPro Hero4 Silver. Dit is de eerste GoPro camera met geïntegreerd touch-display. Je maakt er moeiteloos opnames mee van alles dat je om je heen ziet en hoort. Je kan de instellingen aanpassen, de camera bedienen en de beelden terugkijken met slechts enkele eenvoudige handelingen. Bovendien kan je er prachtige foto’s mee maken. Voor de liefhebbers van watersport en duiken, is het wellicht ook leuk om te weten dat de camera waterdicht is tot een diepte van 40 meter. Met de geïntegreerde wifi en Bluetooth deel je je beelden makkelijk en snel, zodat je professionele opnames voor iedereen binnen handbereik liggen.

Keyboard onder je arm

Met de IK Multimedia iRig KEYS haal je een draagbare universele MIDI-controller keyboard in huis die geschikt is voor zowel je iPhone, iPad, iPad Touch en Mac. Je kan het keyboard eenvoudig aansluiten op je andere apparaten via Lightning, 30 pins-aansluitkabels of via een USB-poort (Mac). Op die manier hoef je verder geen software of andere toepassingen te downloaden, en kan je er meteen mee aan de slag. Het keyboard heeft 37 minitoetsen (drie volledige octaven plus één noot) en een ingang voor een optioneel expressiepedaal. Het apparaat is dun, zeer compact en duurzaam. Dankzij de unit voor laag energieverbruik kan je iPhone, iPadof iPad Touch ook buiten de studio het gewenste vermogen leveren. Met de ingesloten programma’s voor live-optredens en compilaties houdt niets jou nog tegen om je muzikale talenten te ontplooien!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>